august 24

După cum am zis pe FB, Twitter şi pe Ejobs caut agent de vânzări în Bucureşti, Cluj şi Timişoara pentru serviciile firmei.

Şi de aici începe distracţia totală, numai că nu prea e de râs.

În primul rând am primit Cv-uri de la oameni care nu au nicio treaba cu vânzările. Oameni buni dacă dau un anunţ pentru un job de agent de vânzări înseamnă că vreau agent de vânzări nu şofer, nu chelner, nu coafeză ci agent de vânzări.

Apoi, zic eu să pun şi o întrebare să văd ce ce gândeşte omul, întrebare destul de simpluţă pentru cineva cu o minimă experienţă în vânzări: Precizati modalitatea de vanzare a unui produs deja existent la alte firme de pe piata

Şi aici să te ţii nene: de la răspunsuri cu a, b, c, –, : şi alte metode de evitare a răspunsului până la uimitorul NU ŞTIU. Bre… am pus întrebarea aia ca să aflu cât de cât cum gândiţi nu ca să ajung să mă uit pe CV-ul vostru şi voi să găsiţi metode de a o evita. Adică ce crezi că un a sau nu ştiu la întrebarea asta mă va face să trec peste şi voi rămâne crăcănată când voi vedea vastul tău CV? no way.

Şi o trebuşoară de turmă e:

Unde va vedeti peste 5 ani?

Avand o pozitie manageriala, intr-o companie de succes

Ei nu zău!!! În 5 ani de acum toţi, dar absolut toţi vom lucra pentru companii de succes şi vom fi manageri. Coborâţi fraţilor cu picioarele pe pământ.

Şi bineînţeles că toţi, dar toţi:

Descrieti compania ideala in care ati dori sa lucrati?

Multinationala

Nu, deci pe piaţă nu ar trebui să existe decât multinaţionale, cu poziţii numai de manager şi musai să fie companii de succes.

PERLE SUPERBE

1:

M 16.09.1989 necasatorit  adica are vreo 22 de ani

LOCAL MANAGER 20.03.2006 – 20.03.2010 – adica lucrează ca MANAGER de pe la 17 ani

Te şi cred nu zic nu, sigur că da

2: 

Intrebarea 1: Precizati modalitatea de vanzare a unui produs deja existent la alte firme de pe piata

publicitate pe un site de imobiliare

Zău, pentru o firmă de traduceri, asta ar fi o treabă şi pe deasupra să şi funcţioneze.